Reviews over het luisterboek

Vanuit het hart!

Mijn favoriete spreuk is: 'Bescherm je hart boven alles wat te behoeden is, want daaruit zijn de uitingen van het leven.' Hier moest ik direct aan denken toen ik naar je boek luisterde. Je hebt een rustige en liefdevolle stem en dat zet alles kracht bij. Ook wat je vertelt is helder en duidelijk verwoord, voor een breed publiek.

Mooi hoe je spreekt over zelfvertrouwen en zelfliefde, en hoe belangrijk het inderdaad is voor eerlijke en transparante communicatie, vanuit onbaatzuchtigheid en zonder oordeel. Kortom vanuit authenticiteit en... vanuit het hart!

Ik hoop dat je boek nog vele harten zal raken!

- Paulien Boonacker -

Nuttig en direct toepasbaar. Hier heb ik echt wat aan!

Ieder moment dat ik luisterde, raakte het me en ging er door me heen....'hier heb ik echt wat aan!'

Ik voelde me begrepen en kon al meteen merken dat er iets veranderde in mezelf. Alle inzichten en tips zijn zo nuttig en direct toepasbaar in m'n dagelijkse leven, waardoor ik het al vaker beluisterd heb. Echt heel fijn!

- Emiel Mentink -

Wat een inzichten en fijne stem!

Ik wil niet opscheppen maar zelfs al na het 3e deel voelde ik dat er het e.e.a was veranderd, dus positief. Wat een inzichten heb ik opgedaan! Soms moet je nu eenmaal met je neus op de feiten gedrukt worden.

Het lijkt bijna of het boek voor mij geschreven is... en wat een fijne stem om naar te luisteren.

- Angelo -

Inspirerend, geboeid geluisterd en veel van opgestoken.

Van het begin tot het eind geboeid geluisterd en veel van opgestoken en geleerd. Prettig om te luisteren, warme, mooie, rustige stem!

Fijn ook die 10 tips.

- Mies Timp -

Inspirerend, leerzaam, waardevol en een cadeautje.

Nu ik de kans heb om u voor het boek te bedanken - dankjewel!!

Ik vind het luisterboek zo ontzettend goed!

Inspirerend, leerzaam, waardevol, echt een cadeautje!

- Lena -

Zeer praktisch toepasbare methode.

Met veel nieuwsgierigheid begon ik aan het luisterboek 'Wat wil je nou eigenlijk zeggen" tijdens mijn vlucht naar Schotland. Mede door haar prettige stem en heldere uitleg, bleef ik zelfs door de douane - check geboeid luisteren. Om echt weer met onszelf en de ander te kunnen verbinden, is een zuivere en oprechte vorm van communicatie nodig. En dat is precies wat Pauline op een prachtige manier weet te verwoorden met voorbeelden, tools en haar eigen zeer praktisch toepasbare methode. Wat mij betreft is communiceren een ware basis, waaruit mooie verbindingen kunnen ontstaan! Het boek, haar stem en de oefeningen nodigen je uit om er op een speelse manier mee aan de slag te gaan en jezelf te verbazen over het positieve resultaat!

- Jessica van der Ende  @missgipsy.world -

Verhelderende voorbeelden en heldere stem.

Wat een fijne manier om meer inzicht te krijgen in hoe communicatie werkt, op welke manier dat relaties beïnvloed en vooral hoe het ook anders zou kunnen en wat het voor fijns kan opleveren. Ik heb geleerd dat je vrij kunt zijn om vanuit de ik-vorm te spreken en dat dit juist niet zelfzuchtig is, maar een mooie manier om op te komen voor jezelf, zonder verwijtend te worden naar een ander. Door de verhelderende voorbeelden, de heldere stem van Pauline en de structuur die in het luisterboek zit, ben ik weer een stap verder in het ont-wikkelen van mezelf.

Dank je wel voor je inzichten en methodiek om het toe te passen!

- Claudia van Berkel -

Pauline's levenservaring, empathie en passie komt binnen.

Pauline's mooie, kalme en duidelijke stem was zeer plezierig om naar te luisteren. Haar levenservaring, empathie en passie komt binnen en heeft me allerlei inzichten gegeven op het gebied van liefde, balans en vrijheid in verbinding met mezelf en anderen.

- Marinus Brooshooft -

Zet aan tot denken, kadootje voor jezelf!

Met een rustgevende stem zet de schrijfster je aan het denken. Heerlijk om naar te luisteren en je te laten inspireren tijdens een wandeling in de natuur. Een kadootje voor jezelf!

- Tijl van Beukering -

Motiverend, verhelderend en inspirerend.

Echt super, verhelderend en soepel geschreven, dank je wel!

- Jolanda Stolte -

Inspirerend en leerzaam.

Heel inspirerend, dank je wel Pauline!

- Manuela van der Wolf -

Bestel het luisterboek