Wie ben ik?

'Ik heb me bij die vraag vaak afgevraagd... "Hoe bedoel je... wie bén ik?" Ik ben namelijk niet mijn naam, ook niet mijn gedachten, gevoelens en mijn lichaam... dat is namelijk wat ik allemaal ervaar en in de essentie toch niet bén? Dus wie ben ik? Ik ben volgens mij van alles. Er zit namelijk inmiddels heel veel in mij... zoals kennis, ervaring en... energie. Ik deel daarom op deze pagina graag iets over mezelf, zodat je me een beetje leert kennen.                          


Van jongs af aan stond ik open om veel te leren. Ik merkte steeds meer hoe belangrijk het voor me was om mezelf te ontwikkelen, of beter gezegd... alsook in mijn boeken omschreven: ont-wikkelen. Ook voelde ik als meisje van 14 jaar hoe belangrijk een lage ontspannen buikadem voor me was, in rust, tijdens zingen en spreken... Ik kwam er toen achter dat ik op nóg jongere leeftijd mijn ontspannen buikadem min of meer was kwijtgeraakt. Dat kwam door de opgestapelde gevoelens van spanning, onrust en onveiligheid.

Door alles dat ik op mijn pad van bewustzijn heb geleerd,
ook op het gebied van effectieve communicatie, heb ik onder andere mijn faalangst in het licht weten te zetten en overwonnen. Ook mijn angst om afgewezen te worden, werd steeds minder doordat ik onder andere in contact kwam met mijn waarden. Ik ging me steeds meer ontspannen, veiliger en vertrouwder voelen in mezelf. En zodra ik me even iets minder lekker in m'n vel voel, dan weet ik nu hoe ik daar weer kan komen. Thuis bij mezelf!'


 Bekijk wat Pauline voor je kan betekenen

Wat anderen over Pauline zeggen

Ken je PienTV al?


Ga naar PienTV en neem eens een kijkje